13-9-2019

Mooi stuk in de krant over zero waste!


22-12-2014

Weer een mooi stuk in de krant!


20-8-2014

Mooi stuk in de Trompetter!


8-7-2014

Hieronder een leuk stukje geschreven door twee inmiddels afgestudeerde studenten aan de opleiding tot natuur voedings adviseur. Zij liepen eeen ochtend met me mee om te kijken hoe het brood gemaakt wordt bij Brood op de plank! Dank je wel Lisette en Froni!

 

"Een ochtend op bezoek bij Brood op de Plank, dat is heel vroeg opstaan maar dat was het waard. We hebben mee mogen kijken en zelfs een beetje mogen helpen bij Björn Coenen. En natuurlijk veel vragen gesteld die hij met veel geduld beantwoord.

We zien hoe hij alle producten zelf maakt vanuit pure grondstoffen. En alleen producten waar hij zelf volledig achter staat. Daarom wil hij ook zelf achter de toonbank staan. Want niemand kan dit beter dan de bakker. Iets wat andere bakkers hem  niet snel na doen.

Alle broden en broodjes krijgen met zorg en liefde vorm. Opvallend is dat er zelden een alarm klinkt. Bjorn houdt zijn brood in de gaten en kijkt en voelt wanneer het klaar is. Hier gebeurt het bakken nog ouderwets.

 

We verlaten het pand met kennis en brood rijker. En ook bewondering voor het bakkersvak. Wanneer langs de winkel rijden staat er een rij. Het moge duidelijk zijn dat Brood op de Plank een bezoek waard is, vanuit de buurt maar ook verder weg. "

 


28-5-2014

Bedankt Qredits voor de advertentie in de krant op dinsdag 27 mei 2014 !


12-5-2014

Wij zijn erg trots op het mooie artikel in de krant van zaterdag 10 mei 2014.